SPECIALISATIES

Hieronder vindt u een greep uit ons ruim aanbod.

Badkamerrenovatie:

In overleg met de klant worden de wensen besproken over de indeling van de nieuwe badkamer.  Voor de keuze van sanitair en tegels kan de klant dan terecht bij één van onze leveranciers in hun toonzaal.

Na de goedkeuring worden de werken  door onszelf uitgevoerd.  Van het uitbreken van de badkamer tot het plaatsen van het laatste handdoekrekje. Dit wil zeggen het verplaatsen van elektriciteit, waterleiding,  afvoeren, verwarming e.d. Het plaatsen van de tegels (wand en vloer), plafond en ook het plaatsen van het sanitair doen wij zelf.  Hierdoor krijgt u geen onderaannemers over de vloer (enkel indien nodig,  maar dit proberen wij te beperken).  Zodoende kunnen wij aan  uw project doorwerken  van het begin tot het einde zodat de werken vlotter verlopen.

Kortom alles van A tot Z in eigen beheer.

Hiervoor krijgt U bij ons een vrijblijvende transparante offerte op maat.

Keukenrenovatie:

In overleg met de klant wordt besproken hoe de keuken ingedeeld gaat worden en welke materialen er gaan gebruikt worden incl. keukentoestellen.   De klanten kunnen een keuze maken uit staaltjes voor het werkblad en kasten  die ik voor kan leggen. De keuken word door onszelf ontworpen, waarna ik een tekening kan voorleggen met de beschrijving van de keuken incl. toestellen.  Hierdoor krijgt u een beter beeld van wat u mag verwachten. Hiermee gaan wij naar onze leverancier voor de productie.   Voor de keuze van tegels kan de klant dan terecht bij één van onze leveranciers in hun toonzaal.

Na de goedkeuring worden de werken  door onszelf uitgevoerd.  Van het uitbreken van de oude keuken tot het plaatsen van de nieuwe keuken incl. toestellen. Dit wil zeggen het aanpassen van waterleidingen,  afvoeren e.d., tot het plaatsen van de tegels (wand en vloer), plafond, maar ook het plaatsen van de keuken incl. toestellen doen wij zelf.  Hierdoor kunnen wij aan uw project van het begin tot het einde doorwerken zodat  de werken vlotter verlopen.  Voor de elektrische apparaten word er samen gewerkt met een elektricien (waar wij ook voor kunnen zorgen) , aangezien veel keukentoestellen  op aparte groepen moeten staan.

Kortom alles van A tot Z in eigen beheer, zonder dat u  zich druk hoeft te maken om alles geregeld te krijgen.  Wij kunnen u die zorgen uit handen nemen.

Hiervoor krijgt U bij ons een vrijblijvende transparante offerte op maat.

Zolderrenovatie:

Wenst u een (complete) zolderrenovatie te doen, wij doen het allemaal.   Uw zolder (open ruimte) om toveren tot slaapkamers/bureau.  Indien mogelijk kunnen wij van uw ruimte ook een badkamer maken.   Dit door het plaatsen van voorzetwanden en tussenwanden in Gyproc (schilderklaar),  deuren en  eventueel isoleren. Indien gewenst kunnen wij de schilderwerken, plaatsen van laminaat e. d. ook voor u verzorgen.   Voor de mogelijkheden  omtrent uw project kunt u ons contacteren om alles ter plaatse te bespreken.

Hiervoor krijgt U bij ons een vrijblijvende transparante offerte op maat.

Aanbouw:

Wenst u uw keuken/woonkamer te vergroten of uit te breiden? Van het uitgraven en het plaatsen van de fundering incl. betonvloer,  metselwerken,  bezetten,  chape , tegelwerken,  plafond,  plaatsen van  houten of kunstof kozijnen,  tot en met het  dak incl.  afwerking.  Alles van  A tot Z wordt door ons volledig gerealiseerd.

Denkt u eraan om een aanbouw te laten plaatsen of het renoveren van een bestaand gebouw.  Dan komen wij graag langs  om de mogelijkheden te bespreken.

Hiervoor krijgt U bij ons een vrijblijvende transparante offerte op maat.

Algemene verbouwingen:

U kunt bij ons terecht voor verschillende renovaties of verbouwingen, ook voor kleinere werken. Vraagt u zich misschien af of wij bepaalde werken ook doen die hier nog niet aan bod zijn gekomen,  contacteer ons en wij zullen u graag te woord staan.

 

Jan Meijs BVBA
Hellestraat 170
9190 Stekene, BELGIE
Tel: 0032 (0)3 - 345 72 81
Gsm: 0032 (0)498 - 16 78 25
E-mail: info@janmeijs.be
Website: www.janmeijs.be